Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Spegelvägg i köket

Hängde på låset till Ikea i dag. Min plan var att köpa speglar. Många små som tillsammans skulle skapa en spegelvägg i köket. Har fått stora renoveringslusten nu efter resan. Hallen hamnade under bilan i förrgår och blev grå.

Jag kan tipsa om detta superenkla DIY( och billiga) att sätta spegelvägg ovanför kökshyllan. Ingen ny idé under solen på något sätt men enkelheten är nyckeln. Måste bara köpa en glasskärare på Classe O för att kapa till tre av speglarna annars helt klart värt det lilla besväret. Speglarna fästs med dubbelhäftande tejp(inte de där svarta plastplupparna som man hade på sitt rum på 80-talet).

Jag är nöjd med dagens id. Nu kvällens frid.

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 16.59.45

Skärmavbild 2015-07-23 kl. 17.11.11