Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Sista dagen i huset

I dag är det sista dagen i hyrhuset på Korcula. I morgon drar vi vidare till ön Brac och lämnar gänget som sprids med vinden till andra resmål. Det blir lilla familia igen, en vecka till. I går var vi på en superfin strand på en ö en bra bit bort rakt ut i havet. Hyrde en båt som körde oss dit. Det blev en del snorkling och salta bad. Så otroligt vackra vita stenar över hela stranden.

Skärmavbild 2015-07-10 kl. 10.50.43

Nu ligger förresten artikeln ”nyfiken på” på nätet. Finns här om ni vill läsa320@80