Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lumbarda

Att vakna till denna vyn.

Skärmavbild 2015-07-02 kl. 22.03.30

Tog mig en PW i morse för att reka morgondagens löptur. Hittade en väldigt vacker slinga utmed havet som jag skall ta mig an i morgon bitti innan det blivit för hett. Dagen har spenderats på sandstrand på gångavstånd. Solstol, parasoll och badande barn. Semesterkänslan börjar infinna sig.

Just nu hemkomna från lilla Korcula stad. En pittoresk liten stad med en ännu mindre old town med ringmur.

Skärmavbild 2015-07-02 kl. 22.11.16

Skärmavbild 2015-07-02 kl. 22.11.30