Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Påskhelg närmar sig!

Här är jag! Jag finns fortfarande! Har bara haft lite skraltigt med både tid och energi den sista tiden. Just nu även hälsan lite hackig. Var i London i helgen och ådrog mig hostan from hell. Och lite feber. Men nu är det ju lediga dagar framöver så takten får slås ned.

Syster med familj kommer i morgon och käkar ägg med oss. Dock blir det inte sitta-på-rumpan-och-äta-smågodis-helg. Vi skall dra upp en gigantisk altan under helgen med hjälp av mycket händig svåger. Blir intressant med tanke på att det skall snöa. Ibland måste man bara ställa sig på tå och blicka lite uppåt-framåt. Se förbi hindren som ligger precis framför och upptäcka att där borta är det faktiskt ljusare.

I kväll blir det att blåsa ur ägg och dekorera. Städa också. Men bara lite, bara det värsta. Släkten får ta lite skit. Så är det.

e873a934c19f429039efc05ea5560baf

Bild från Pinterest

493a19eefb4ebd71aa093e9c12fa90a0

Bild från Pinterest

d037fe3e5faac94dfb36042575454bfb

Bild från Pinterest