Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Nyhet Maj från Lisa Bengstsson

Strax blir jag hämtad för färd mot verkstan och heldagsinspelning. I dag blir det pyssel på hög nivå kan jag säga.Eller mininivå kanske är bättre. Ni får se i höst:) Efter inspelningen drar några av kvinnsen i teamet till stan för samkväm. Fina vänner har jag mött under åren i branschen. Vänner som kommer finnas i mitt liv även efter denna saga är all.

Duktiga Lisa Bengtsson har ”fött” en ny tax. Ur serien ”Tillsammans” kommer nu Maj, en tax i blomsterfägring.

Together_Poster_Maj