Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Ny kollektion från Kalklitir

Att ha feber i över en vecka tar sina offer. Medan Man, barn och svåger byggt den största altanen i mannaminne har jag legat nedbäddad med hostan from hell och frossa. Har så klart varit uppe och markservat dem emellanåt men det har varit på darriga ben. I går var första dagen på en vecka jag inte tog Ipren för att kunna slå upp ögonen så vi måste väl tro att jag är på rätt väg.

Nu är det jobbrace som gäller (och kurare) fram till torsdag kväll. På fredag är det nämligen dags att dra västerut. Skall inkassera min 40-årspresent från Mannen. New York. Vi är ett glatt gäng på åtta personer som skall göra NY day and night. Och fira 40 hur många gånger som helst! Men det är på fredag, känns om om evigheter just nu. För när vi är hemma igen är det nästan direkt till inredningsvecka i Markaryd som gäller. Vilket ju innebär att allt som skall beställas och planeras inför det måste vara färdigspikat innan jag drar. Och det är en del kvar om man säger så:)

Glada nyheter för oss Kalklitir-lovers. Ny kollektion ute. ”Grey is great” heter den. Glädjer oss färglösa med ännu några grå toner att vila i.

600-DSC_0490-greysigreat650

Bild från Inreda.com