Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Konsthantverk genom ett klick

Packar och förbereder. I morgon tar vi oss över Atlanten mot det stora landet i väst. Fem dagars promenerande, ätande, shoppande och umgängande. Vi är ett gäng vänner som åker dit vilket är superkul, både singlar och par. Kom ihåg Insta om ni vill följa med virituellt på mmcelin.

En del jobb som skall slutfixas, har ju inredningsvecka när jag kommer hem så det mesta måste vara spikat och klart i dag.

Jag blir mer och mer vördnadsfull inför konsthantverk. Det var egentligen när jag gick på Konstskola som jag verkligen förstod hur svårt och framförallt tidskrävande det är att skapa konst. Men det är så roligt att ha föremål hemma som inte är dussinproducerade. Kolla in på Konsthantverkscentrum nya hemsida där man genom några klick kan bli stolt ägare till vackra ting.

Skärmavbild 2015-04-09 kl. 10.33.15