Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Fin kroknyhet från Ikea, Nipprig 2015

Då var det slut på helgen. Har en intensiv vecka framför mig. I morgon skall jag tillbaka till där allt startade. Skall hålla föredrag på Inredningslinjen för en klass precis som den jag själv gick i för 14 år sedan. Så kul att de kontaktade mig och ville jag skulle komma och berätta om mitt jobb, om hur det är att vara egenföretagare och inredare. Som att cirkeln sluts på något vis.

På kvällen går flyget till Markaryd där vi tisdag till torsdag skall ta emot familj nummer två. Inredningsdagar och familjens hemkost. De roligaste dagarna i hela projektet! Det skall målas, monteras, möbleras och göras tv. Och skrattas. Som vi gör på inspelning.

I mina sökningar till alla projekt som cirkulerar hittade jag dessa fina krokar på Ikea. Nipprig 2015 heter de och är gjorda i rotting. Finns i tre olika färger. Hett vill ha på dessa.

Skärmavbild 2015-04-17 kl. 08.31.56