Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Familj nummer två klar!

Kom hem sent i går kväll efter att ha tagit emot familjen i Markaryd. Vilken ynnest att få ge människor en nystart! Det är så roligt när de kommer in i huset och går runt och upptäcker allt de fått. Deras förvåning, glädje och lättnad. Världens bästa jobb helt enkelt.

Men man är ju helt slut efteråt. Som en skugga av sitt forna jag. Men det är så värt. Vi har så roligt under dessa dagar, teamet blir som en familj som äter, skiter och sover ihop.

Skärmavbild 2015-04-24 kl. 14.52.54