Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Stockholms stadsmission

Har sagt det förut och säger det igen. Det är mångsidigheten i mitt jobb som gör det möjligt för en rastlös person som jag att jobba med det år ut och år in. Inte en dag i veckan är den andra lik.

Så gårdagen då. Morgonmöte på Heron City. Det går så snabbt framåt nu. Invigning den 23 oktober, en ynka månad kvar sedan skall projektet vara i hamn. Och babyn klar. Målaren satte björkstammarna på pelarna i går . Jag gillar blandningen och de olika miljöerna. Skog och bibliotek.

bild 1

Efter det fortsatte jakten på böcker. Åkte till relativt nyöppnade Stockholms Stadsmission i Sätra. Fick fantastisk hjälp av Lisa där. Jag frågade om de hade fler böcker än de som var framme varpå hon kör fram en hel pall med gamla böcker! Som låg väldigt huller om buller i en stor metallåda. Som jag helt sonika med hjälp av en stege dök ned i på skattjakt. Fick ihop två fulla flyttkartonger med gamla böcker! Lycka! Tack Lisa för din servicekänsla! Härligt att bli så bra bemött!

bild 2

bild 3

Efter det klev jag in på Nissan i Sätra för att ta reda på vad det kostar att leasa en bil. Då blev jag ekonomiavdelningen helt plötsligt;) Skall besöka några olika bilhandlare och jobba fram den bästa dealen. I de lägena önskar man att man verkligen hade en ekonomiavdelning. Det och dataavdelningen skulle vara smutt att ha då och då.

I dag är det kontoret vilket är skönt eftersom det tokregnar. Skall planera ICA och beställa tapeter till produktionsbolagskontoret, som även skall helplaneras starting now. Dealen klar i går. Det skall jag jobba med fram till jul. Jättekul projekt:)