Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hemmakontoret

Så var det officiellt höst då. Morgonens väder vittnar om att sommarens saga är all. En dag som denna känns hemmakontoret helt rätt. Slippa gå ut, ta tunnelbanan, bussen, trängas, bli dyngsur. Tänder några ljus, sätter mig tillrätta vid bordet och kikar ut på ruskvädret. Har dagen fylld med kontorsjobb så ingen nöd på mig.

bild

Scrollar Leva&Bo och finner mig själv i en quiz om inredningskändisar. Ha ha! Kul! And god damned om någon svarar elektriker;)

Skärmavbild 2014-09-22 kl. 08.31.23