Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Go bananas

Välbehövlig kontorsdag i dag. Bra med mitt jobb är ju den ständiga variationen. I går lackande svett, shopping och montering. I dag fakturering, jobbsamtal och planering. Hann till och med kuta i morse. På stela, sega ben förvisso men skönt att ha det gjort.

Duktiga Lisa Bengtsson presenterade en ny porslinskollektion lagom till Formex (som jag ju inte hann gå på). Hon har så himla härlig och kul känsla för form. Kollektionen heter Go bananas.

Skärmavbild 2014-08-22 kl. 22.28.52