Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Färdigstylat!

Så kom den dagen då stylingen för Veidekke Bostad blev klar. Jag skall erkänna att jag har varit Thomas tvivlaren många gånger under projektets gång. Men jag rodde det i hamn och alla parter är nöjda. Så jag klappar mig själv på axeln och säger ”-bra kämpat du med anställningsnummer ett i lönerullen”! Även om det varit tungt rent fysiskt så är det ett väldigt roligt jobb! En ynnest. Det får man inte glömma.

I dag färdigställde jag terasserna vilket var sista etappen på resan. De sista sakerna bars emellan våningarna och de sista kartongerna packades in i bilen.

Skärmavbild 2014-09-11 kl. 19.51.52

Skärmavbild 2014-09-11 kl. 19.52.13

Och så kikade jag förbi min andra lilla baby i morse på Heron City. Eller lilla. Börjar förstå vidden nu. Och fick en skön känsla i magen när jag såg några av björktapeterna på plats. Tänk att mina idéer och galna påhitt blir en ny foodcourt! Überläskigt och superkul!

Skärmavbild 2014-09-11 kl. 20.12.16