Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Byggmöte och bokshopping

Morgonkaffet värmer fint i sur hals. Förkylningarna kommer som ett brev på Posten med höstens kalla vindar. Bara att bita ihop. Om en kvart drar jag till Heron City och byggmöte nummer tre. Jag vet vad den springande punkten kommer bli för min del. Gamla böcker. Vi skall ju ”tegla” en vägg med böcker och vi kommer behöva sanslöst många gamla böcker. Och det ligger på mig. Hur många böcker har jag hittills? Noll. Så efter morgonens möte är det jag som åker och dammsuger alla second handaffärer på antika böcker i allsköns modeller. Så blir det ju styrketräning i dag också:)

De väggar som inte skall ha ”levande” böcker kommer att bekläs med Happy walls ”Böcker grunge tapet”. Skall bli sjukt spännande att se dem uppe.

bocker_grunge_large