Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Tallriksvägg

Det blev en del skruv. Men nu är tallriksväggen uppe! Minns ni att jag sprayade en massa loppisporslin för några veckor sedan, som skulle bli väggdekoration i en av våningarna? Resultatet=nöjd:)

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 22.55.22

I morgon blir det shoppa igen. Ikea, Mio och Åhléns. Men innan det skall jag in till våningarna och ta emot två stycken matbord. Levererade från Småländska urskogarna. Återkommer med bilder. Kommer falla handlöst för dessa bord det vet jag redan:)