Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Sista rycket

Nu är jag på upploppet men med en bra bit kvar. Man blir aldrig klar känns det som. Teoretiskt skulle man kunna hålla på i en livstid att inreda dessa våningar men praktiskt så måste det vara klart på fredag. Så jag jobbar på. Så effektivt jag kan. Mycket handlar det om logistik, saker som skall härsan och tvärsan. Levereras hit, hämtas där, köpas här, lastas där.

Men jag börjar se ett slut även om armarna skall shoppas långa i dagarna tre. Och bäras skräp. Här en #trashfie

Skärmavbild 2014-08-27 kl. 09.23.47