Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Rund virkad garnboll från Interstil

Monday! Just another manic? Närå. Inte i mitt jobb:) Kör på i visningslägenheterna och det känns som man inte gör ett enda framsteg. Det är för att jag bara har gjort det stora dvs möbler, skruva, kartonger och det där ni vet som jag har gnällt om. Man längtar ju efter puffet och fluffet som växter, filtar, bäddning etc. Gardiner inte lika kul att fixa men de innebär en av de största förvandlingarna.

I morgon möte på Heron på morgonen och sedan efter det shoppa accessoarer till visningslyorna.

Här våning nummer ett av de tre jag gör. Kallar den Tine K. En bit på väg är jag. Men mycket kvar:) Älsk på den runda virkade garnbollen från Interstil.

Skärmavbild 2014-08-18 kl. 18.52.54