Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lövsjö Loghouse

I dag kom Erik från Lövsjö Loghouse och levererade borden till visningslägenheterna. Hela vägen från Småland. Och vad skall man säga. Borden är fantastiska. Gjorda av gamla bryggor, nedrivna timmerhus och annat timmer som Erik snokar reda på. Ett stycke konst helt enkelt. Och i dessa nybyggda vita våningar gör sig borden så himla bra.

Nu pitstop på kontoret för att se om björktapeter kommit för Herons räkning, snabb lunch och sedan Ikea:)

Skärmavbild 2014-08-21 kl. 11.16.30