Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lastpallar klara

Så var det fredag. Ännu en vecka med hårt jobb är till ända. Det är skönt att jobba med kroppen, man känner verkligen att man jobbar då! I och med att jag kör tre projekt parallellt så blir man ganska splittrad ibland. Man skruvar soffor samtidigt som man ger kulörförslag för foodcourt samtidigt som man vet att det är dags att leverera ritningar till matbutik. Men jag gillar mycket. Tusen gånger hellre det än för lite.

I dag föll sängarna med lastpallsgavlarna på plats. Funkar jättebra:) Snyggt med det råa mot det vita. Har dock en del strykjobb nästa vecka med gardiner och sängkläder. Men det är nästa vecka det. I helgen får jag besök av barndomskompisar från Småland så ser fram emot lite party.

Skärmavbild 2014-08-22 kl. 22.36.41