Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

If my walls could talk

I en av visningslägenheterna, kallar den ego-tvåan, tänkte jag skapa en slags NY loft-känsla med mycket personlighet. Då är det ju viktigt att välja saker som inte finns i för stora upplagor och som syns precis överallt. Jag vill speciellt att det skall hänga saker på väggarna som har attityd och har konstkänsla. Jag kom tidigare i år i kontakt med Jessika Jarl som är en duktig fotograf med diger bakgrund. Genom hennes företag ”If my walls could talk” har jag fått i fatt dessa underbara foton som trycks upp i format 100×70 cm. Dessa kommer sätta hela våningens karaktär! Är så lycklig över dem att jag knappt kan bärga mig till de hängs upp!

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.13.02

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.13.39

Foton och rättigheter tillhör Jessika Jarl. Jag har fått tillåtelse att använda dessa i bloggen. Bilderna ovan är skärmdumpar från hennes hemsida.