Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

If my walls could talk

I en av visningslägenheterna, kallar den ego-tvåan, tänkte jag skapa en slags NY loft-känsla med mycket personlighet. Då är det ju viktigt att välja saker som inte finns i för stora upplagor och som syns precis överallt. Jag vill speciellt att det skall hänga saker på väggarna som har attityd och har konstkänsla. Jag kom tidigare i år i kontakt med Jessika Jarl som är en duktig fotograf med diger bakgrund. Genom hennes företag ”If my walls could talk” har jag fått i fatt dessa underbara foton som trycks upp i format 100×70 cm. Dessa kommer sätta hela våningens karaktär! Är så lycklig över dem att jag knappt kan bärga mig till de hängs upp!

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.13.02

Skärmavbild 2014-08-20 kl. 10.13.39

Foton och rättigheter tillhör Jessika Jarl. Jag har fått tillåtelse att använda dessa i bloggen. Bilderna ovan är skärmdumpar från hennes hemsida.