Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Guldstänk från H&M Home

God morgon! Åh ni tunga ögonlock som har så svårt att samarbeta en måndagsmorgon klockan sju. Tror att jag nallade lite lätt på sömnkontot i helgen när de gamla tjejpolarna var uppe och hälsade på. Lördagen blev grymt sen. Och söndagen ganska tidig. Så i går kväll (efter pizzan) vek jag in. Var dock tvungen att göra några jobbgrejer men det gick ytterst långsamt under filt i tv-rummet.

I dag blir det att ta tunnelbanan till stan då min bil gick sönder förra veckan. Skall lämna in den och kolla felet i eftermiddag. Då får jag göra en övervägning om den är värd pengarna eller inte. Annars blir det en dyr månad om jag måste investera i en ny bil:(

Ett av målen i dag är H&M Home på Drottninggatan. Behöver en hel del piff. Egotvåan skall få lite guldstänk.

hm