Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Guldstänk från H&M Home

God morgon! Åh ni tunga ögonlock som har så svårt att samarbeta en måndagsmorgon klockan sju. Tror att jag nallade lite lätt på sömnkontot i helgen när de gamla tjejpolarna var uppe och hälsade på. Lördagen blev grymt sen. Och söndagen ganska tidig. Så i går kväll (efter pizzan) vek jag in. Var dock tvungen att göra några jobbgrejer men det gick ytterst långsamt under filt i tv-rummet.

I dag blir det att ta tunnelbanan till stan då min bil gick sönder förra veckan. Skall lämna in den och kolla felet i eftermiddag. Då får jag göra en övervägning om den är värd pengarna eller inte. Annars blir det en dyr månad om jag måste investera i en ny bil:(

Ett av målen i dag är H&M Home på Drottninggatan. Behöver en hel del piff. Egotvåan skall få lite guldstänk.

hm