Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

En bit på vägen!

Fredag! Kämpig vecka rent fysiskt. Mycket bära och konka och mycket tomma skräpiga kartonger som måste tas om hand. Rent skitjobbigt helt enkelt. Men det kommer bli bra. Jag ser det nu. När allt väl är på plats så kommer det bli bra. Men det är lång väg kvar. Mycket lång. Om jag kommer ur sängen i morgon är det ett mirakel:)

Här kommer några i starten-bilder på ett par av våningarna. Har ju valt att inreda de tre i helt olika stilar för att de potentiella köpare skall hitta något som just de gillar. Men som sagt det är mycket stryka, fixa, montera och bära kvar men skam den som ger sig.

Skärmavbild 2014-08-15 kl. 18.19.42

Skärmavbild 2014-08-15 kl. 18.19.51

Skärmavbild 2014-08-15 kl. 18.19.59 Nu sitter jag på Vapiano på Sturegatan och väntar på la Familia. Fredagsmys ohne tacos mit deli Italiano coming up. Jag har siktat in mig på pizza och öl. Så värd.