Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Semester!

Kära fina söta läsare av denna blogg! Först av allt TACK för att ni kikar in här då och då. Bloggen har ju levt sedan mars 2009 vilket ju gör den över fem år gammal! Nu är det i alla fall dags för den här bloggen att ta en välförtjänt semester. Det har inte den haft på fem år. Nu skall den få vara ledig i över tre veckor. Helt ledig. Den kommer nog bli lite spattig i början då den inte är van vid att vila. Men den kommer ha så väldigt mycket mer kraft och vilja när den kommer tillbaka i juli! Då kommer den vilja rapportera allt om de där tre flådiga våningarna på Östermalm som skall inredas. Häng med då! Men fram tills dess är det solbrillor på. Och bloggen låter hälsa att hen tycker så mycket om er som låter hen ha så lång semester utan ni att för den delen glömma bort hen.

Puss och kram!

Skärmavbild 2014-06-17 kl. 15.20.26