Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lastpallar blir sänggavlar

God morgon nya vecka! En vecka som innebär ett par dagars jobb och sedan semester! Full rulle i helgen må jag säga. I lördags hade vi nämligen överraskningsfest för min vän Malin som fyller fyrtio i faggorna. Över 50 personer hade vi i festkommittén bjudit in utan att Malin visste. Så SURPRISE på den! En härlig fest som höll på hela natten!

Skärmavbild 2014-06-16 kl. 09.36.11

Men nu är det måndag och jobb. Jag har precis varit iväg och hämtat några lastpallar som jag skall göra om till sänggavlar. En av Veidekkes visningslägenheter skall vara lite rufft inredd (tänk NY loft) så då får det bli så här:)

Skärmavbild 2014-06-16 kl. 09.32.44