Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

I kväll 20.00 på TV3 Husräddarna

Tillbaka på kontoret efter ett långt och roligt möte på Heron City. Idéerna börjar landa i alla nu och vi är inte långt ifrån byggstart nu. Känns himla spännande och jättekul att det snart drar igång. Kommer bli ett ganska stort bygge framför allt kommer det bli en gigantisk förändring. Kul jobb!

I kväll då. Ni missar väl inte Husräddarna kl 20.00 i TV3! I kväll besöker vi familjen Nerbring i Vellinge, Skåne som under stormen Simone förlorade sitt tak. I och med det förstördes deras nyinköpta radhus av regn och fukt. En underbar familj som jag verkligen kom nära. Som bomull i hjärtat är ni Annika, Pierre, Alice och Tuva! Stor kram på er om ni läser detta:)

Här kommer några bakom kameranbilder som jag tog under inspelningen av Vellingeavsnittet. Vi har ju sjukt kul samtidigt som det är sjukt hårt. Men fortfarande världens bästa jobb!

Andreas och David monterar stolarna. SÅ viktiga medarbetare. Ni vet kedjan och länken, alla behövs.

Det var väldigt trångt när vi skulle in i radhusområdet. Jonny tog sats och körde rakt över den här stenen. Tur för oss att lastbilens undersida inte följde med.

Teamet å teamet. Äter, jobbar, sover ihop i månader. Man gillar varandra. Här fotograf-Erik och ljud-Nathan