Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bäddset från DIS

Picnic med stora M:s klass i går. Picnic med lilla M:s klass i kväll. Jisses. Redan börjar mina picnicidéer tryta. Färdiggrillad kyckling och pastasallad, där stannade det. Finns ju säkert en miljard saker att ta med men men det måste ju planeras innan, köpas in och tillagas. Dah! Vi får se vad jag får med mig hem från affären på väg hem från stan.

I dag skall jag träffa en ny kund. Ett stylinguppdrag jag hoppas få. Skall dit och kolla i dag, tre maffiga lägenheter som skall visningsstylas. Hoppas!

Jag gillade detta exklusiva bäddset designade av Gabrielle Jangeby för DIS. Egyptisk bomull i begränsad upplaga.

Skärmavbild 2014-06-10 kl. 08.56.17

Skärmavbild 2014-06-10 kl. 08.56.29

Bilder från Dis nyhetsbrev.