Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Bilder från Husräddarna

Det bli lite lätt intensivt när man åker till en storstad över en weekend. Man vill ju hinna med så mycket som möjligt utan att stressa, en ekvation som inte alltid går ihop. Vi hann med det vi skulle, och vi stressade, men alla är jättenöjda med helgen och jättetrötta. Kom hem vid ett i natt. Det var inga pigga barn vi drog upp i morse. Men värt.

Jag hoppade ju i stort sett rakt från premiärfesten för Husräddarna in i flygplanet. Hann inte tänka så mycket. Eller sova;) Men tack för alla glada utrop och positiva mottagande av programmet! Vi fick en klart godkänd start tittarmässigt med tanke på att vi gick mot hockey och årets hittills varmaste dag. Snart dags igen. På torsdag får ni följa med till Gnesta och se när vi hjälper en stor familj!

Hoppas inte du glömde köpa Leva&Bo i helgen, där kan du se bilder från programmet samt läsa om familjen och om mitt och Jimmys arbete med inredningen. Jag köpte den inte men skickade en vän att handla:) Tack Jenny!

Men hey, såklart att ni skall få bilder här på bloggen. Kungsängen varsågoda:) Och vill ni se Jimmys rum kika in på hans blogg.

I dag blir det full speed med jobb, kort vecka. Kort, kort för min del.