Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pressfotografering

Makt. Två timmars föreläsning om hur man tar makten över olika situationer i livet. Elaine Eksvärd är retoriker och lär till vardags folk att prata snyggt som hon uttrycker det. Härlig energi och en del igenkänningsfaktorer. Sedan håller jag inte med om allt hon säger men det som var bra tar jag till mig. Tack Malin för en rolig och givande present!

Vad har den här soliga dagen i sitt sköte mån tro? Förmiddag på kontoret samt åka och panikköpa något att ha på mig på eftermiddagens pressfotografering. Dags att börja marknadsföra Husräddarna på riktigt. Så vi samlas, jag, Jimmy, Jonny och skadeingenjören Björn. Idel män. Skall bli roligt! Men som sagt, klädångesten blir enorm vid ett sådant här tillfälle. Tar med mig några olika outfits så känner jag efter på plats. I-landsproblem.