Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Påskpyssel mille feuille

I går, vet ni vad, så köpte jag en splirrans ny kamera! Spännande! Måste hissa Marcos på Scandinavian photo, vilken fantastisk service! Köpte även stativ och mygga(mic som man fäster på kläderna). Stativ och mygga skickas nästa vecka så jag kör fortfarande på dålig-kvalitets-kamerna i datorn. Framför allt är det ljudet som är horribelt. Men hey, räddningen är nära. Eller. Först måste jag plöja igenom en instruktionsbok tjock som lagboken så nära är det kanske inte.

Här kommer dagens blogg. Tipsar om hur man kan göra påskpyssel av tidningspapper. Go for it!

KLICKA HÄR.