Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kick off och Trygg-Hansa

Morgonjogg har guld i mund. Skönt att ha klarat av det där fysiska före jobbet. En ynnest när man kan planera sin egen tid. Hade nog inte klarat av att hålla ett jämnt träningsschema om jag hade haft fasta tider. Eller som när man spelar in, väldigt oregelbundna tider.

Kör kontoret nu på förmiddagen. Har några texter att skriva. Produktionsbolagets kontor skall planeras. Icas kontor också.

Till lunch tar jag mig inte till stan för att möta upp vännen och kollegan Malin. Vi skall hänga i dag och i kväll. När jag fyllde år fick jag biljett till ett föredrag om hur man tar makten! Detta skall vi lära oss i kväll. KUL! Innan dess skall vi luncha, prata eventuella framtida gemensamma projekt, fika och skratta. En kick-off kan man säga.

Smiter dock i från vid tre-tiden för ett möte hos Husräddarnas huvudsponsor Trygg-Hansa. Vi skall prata hur vi på bästa sätt skall marknadsföra programmet.

Kör en #TBM här. En bild på en selfie-sejour:)

Foto: Erik Cronberg