Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Virkar tv-material

Högtryck på kontoret i dag inför resten av veckans inspelningar. Jag skriver så att fingrarna glöder. Det ringer, redaktörer, assistenter, manus skall tyckas till om, bord skall hittas, färgnummer skall anges, moodboards skall skickas. Wohooo! Andas, andas, andas.

Och inte bara det. Jag har ju fått för mig att jag skall virka en grej också, till ett av avsnitten. Har inte virkat sedan syslöjden. Men med hjälp av Google hittade jag en mycket eduktiv beskrivning. Det får bli tanten i mig som sitter i soffan med korslagda ben och virkar i kväll.