Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Portsalut-slut

Hård arbetsvecka till ända. Hård och mycket rolig. Gårdagens inspelning var tuff med tre olika locations (inspelningsplatser) men resultatet var gott. Kände mig så himla pepp när vi var klara. Det här jobbet alltså, det är fantastiskt! På kvällen gjorde vi en AW fram till in på natta så när jag stöp i säng i natt var jag portsalut-slut.

Men nu är det helg och lugnet skall infinna sig. I dag är det kalas för barnen, fika hos vänner och i kväll kommer familjen vS på middag. Lugnt och skönt. Skall pussa på barn, ta det lugnt, och bara varva ner.