Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Make me an offer

Prommat på bandet. Men vad dåligt med motivation jag har för tillfället! Hua! Är så trött att jag knappt orkar sätta ena benet framför det andra. Tvingar mig själv att köra plankan. ”Kom igen nu!” ”Latmask” Försöker vara min egen drill sergeant. Funkar så där.

I dag skall jag åka och shoppa det sista till inredningsdagarna, bland annat något att ha på mig. Det går en hel del kläder under en säsong. Man skall ju inte ha samma kläder i olika scener heller.

I kväll har jag syrran på middag, alltid lika trevligt! Det händer ju inte för ofta då vi ha ungefär trettiotvå mil mellan oss. Så jag skall njuta i kväll:)

Svärmors skattgömmor har jag pratat om tidigare. Den här damp ned hos oss vid ett av hennes senaste besök. En liten skylt med budskap. Fin. Tack!