Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lisa Larsson Unik

Ska tala om att jag inte har gjort något av intresse i helgen. Jag och brudarna var inte ens utanför dörren en enda gång. Jag låg i soffan med datorn på magen och barnen lekte med lego/tittade på tv. Totalt kravlöst. Och skönt. Kanske inte varje helg men just denna var jag så utsjasad att jag inte ens förmådde att borsta tänderna.

Men nu är det måndag och en kul vecka ligger och väntar. I dag Skypemöte med redaktionen före lunch, skall gå igenom nästa veckas inredningsvecka samt veckans inspelningar. Efter lunch drar jag in till stan och en ny potentiell kund. Ett ITbolag som vill ha hjälp att redesigna sitt kontor. Spännande!

Sedan är det gympaskjuts ikväll och middags-hitta-på-något. Ett Homeland också hoppas jag.

Mannen ropade in denna på nätaktion häromdagen. Jag är ju 50-talsnörd och vi samlar på dessa Lisa Larsson UNIK-plattor. Har åtta nu.