Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Grekiska drömmar

Tillfrisknade inte. Åkte dock och jobbade ändå. Det är aldrig bra. Av många anledningar. Men när alla inspelningar är bokade, minutiöst planerade, människor har tagit ledigt från jobbet, och jag inte har någon stand-in, då är det inte mycket att göra. Varvade Bamyl och Ipren. Lämnade hemmet 07.00 och var hemma igen 21.00. Kan säga att natten inte var någon slottsparkspromenad. Kunde bjudit in till offentligt bad så mycket svettades jag. Efter jag tagit Ipren. Före Ipren frös jag trots dubbla täcken och tre lager kläder.

I dag ligger jag i sängen med datorn bredvid. Finns INGEN tid att vara  sjuk! I morgon har vi inspelning i verkstaden. BAMYYYYYL!

När jag ligger här och tycker lite synd om mig själv så har jag en flik öppen, som jag lätt kan klicka på för att inte helt tappa hoppet. Det är huset vi har hyrt på Paros i sommar. DET är min morot just nu.