Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Kreativitetens dag

Inspelning i dag. I verkstaden. Det är roliga dagar för vi håller på att producera en massa saker till våra familjer. Man får vara precis hur kreativ man bara vill och orkar. Det blir för mycket ibland, man tar sig allt som oftast vatten över huvudet. Men det är i sådana processer man växer. Eller skrattar sig fördärvad av slutresultatet. Den kreativa processen är ju inte något du kan stå och ha för dig själv. Nä för man har en kamera rakt framifrån, kikandes över axeln. Ett helt team som följer. Men I love it. Min grej:)

I morgon verkstaden igen!