Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Färgglad kudde

Rise and shine! Kanske inte att jag skiner i dag men jag är i alla fall uppe ur sängen och nyduschad! Skall träffa Ica Maxi Häggvik i dag och gå igenom deras ombyggnad av personal, mötes och andra ytor. Ett projekt som är tänkt att starta efter tv-projektet. Smygstartar lite nu för att vara på banan då. Trevligt att träffa Ica-killarna, jag har alltid kramp i skrattmusklerna i ansiktet efter våra möten:)

Sedan är det ilfart hem och byta av Mannen som vabbar lilla M. Och direkt när jag landat hemma blir det Skypemöte med redaktionen. Så tisdag: Why wait!

Jag är ju inte någon färgälskare så där privat. Kanske för att jag allt som oftast hanterar färgval åt andra. Men på något sätt gav den här kudden mig hopp om våren! Från BoConcept.