Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vårt matrum

Skulle åkt till Skåne och jobbat i dag men det blev inställt, eller framflyttat, på grund av Simone. Och jag är glad för det, kollade på nyheterna i morse och det såg inte roligt ut i södra Sverige.

Så det öppnade för kontorsdag, något jag tackar och tar emot. Ligger ju lite efter känner jag, en veckas semester när ingen annan har semester är dock inte så mycket semester. Det ringer och mailas ändå. Hade inte rätt internetförutsättningar att ta tag i allt (vilket kanske var tur) så det blir nu:)

En ögonblicksbild från vårt matrum i höstskrud.