Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Semester!

Då var vi här. I solen och värmen. Resan gick helt enligt plan och bjöd som tur var inte på några överraskningar. Lite för många timmar i luften bara ( är ju inte helt komfortabel med att vistas 10 000 meter upp i luften utan kontroll). Men här är det skönt. 26 grader varmt, tid för familj, glada barn och lite för mycket mat. Vi skall njuta nu en vecka innan det är dags för svensk vinter och vardagen full med jobb:)

Tyvärr fungerar inte wifi så bra här (även om jag köpt) så bilder verkar det inte vara tal om. Sorry. Men jag ger inte upp! Försöker i morgon igen. Dock funkar Instagram bra så följ på @mmcelin om ni vill ha bilder:)