Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Köksredskap i trä

God morgon fredag! Intet nytt att förtälja. Kontor, projekt, mail. Ungefär så glamourös kommer dagen att vara.

I kväll blir det födelsedagsfest för lilla B, goda vänners dotter. Hela Älvsjös vänner skall ha fredagsmys tillsammans, grejer det.

Jag har börjat rensa undan plastsaker här hemma. Plast är ju, som de flesta vet, inte så hälsosamt. Ett steg är ju att byta ut alla köksredskap till trä eller metall i stället. Jag föll för dessa fina, som är nyheter från Housedoctor.