Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vimmel på Danielis

Vilken kväll det blev! Vi hamnade på filmfest på Venedigs finaste hotell Danielis. Fri mat och dricka, så mycket man kunde äta. Så god mat! Var längesedan jag åt så gott skall jag säga. Och så fri champagne på det:) Utsikten från hotellets takterass är vidunderlig. Man ser hela Venedigs inlopp vilket är mycket vackert.

Och jag fick använda mitt nya halsband från Baglady:)

Kolla in hotellrummet på vårt hotell! Som att kliva in i en annan tid. Sov kungligt i natt vill jag lova.

I dag skall jag turista. Med två croissanter i magen skall jag ge mig ut i de vindlande gränderna. Måste komma ihåg att be om en karta, annars är jag tvärlost här i världens största labyrint. Ciao:)