Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Sista natten i Venedig

I morgon bär det av hem, men ännu är det tid kvar. Har varit runt i gränderna och shoppat lite i dag. Lite till kidsen, lite till mig;) Man måste köpa minst en väska när man är i Italien, i alla fall om man är mig. I dag införskaffades en liten röd skinnväska med tofsar. Fab!

Nu sitter jag och tar igen mig på hotellet. Det är så fint och varmt väder i dag. Man orkar inte gå en hel dag i gassande sol (jag klagar inte). Men. Därför sitter jag här nu med öppet fönser mot en smal kanal och ser gondolerna flyta förbi, Någon sjunger (de sjunger väldigt mycket i den här stadsdelen) och jobbar. Bra ställe att jobba på. Inspirerande är väl lite för fattigt att säga. Ljuvligt för mesigt. Helt enkelt underbart!

Gondoler på rad i Canale Grande

Besökte så klart Rialto

Hotellet, så fint inklämt mellan kanal och andra hus