Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Röda mattan

Dagen har spenderats på Lido, en ö som ligger ca femton minuters båtresa från Venedig. Det är på Lido som filmfestivalen hålls och jag åkte dit för att kolla in. Lido är en mysig och inte så turisttät ö som Venedig. Här vallfärdar inte folk i horder till sevärdheter utan strosar lugnare. Och även om det hålls en filmfestival här så är tempot skönt.

Det är väl så här nära jag kommer röda mattan:)

Nu är vi tillbaka på rummet och svalkar oss i AC:n innan det är dags för dusch och middag.