Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Pluggar Ikeakatalogen

Fredag. Alltid skönt. Dagen har bestått av möte med vännen och kollegan M. Vi har en del kokihop på gång. Kul att planera projekt ihop. Vi har ju jobbat ihop en gång i tiden, varje dag sågs vi. Vi har saknat att jobba ihop och nu hoppas jag att vi kan göra det i ett projekt. Återkommer.

I övrigt har jag pluggat Ikeakatalogen. Känns viktigt att kunna deras sortiment, alltid hittar man något användbart där när man inreder.

Nu blir det fredagsmys med kidsen, Mannen skall på sommarfest med jobbet.