Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

kick off Venedig

Att det alltid är så mycket annat än just packa man måste göra innan man skall resa. Jag till exempel som skjuter upp bokföringen till sista sekund. Har häftat kvitton här nu och försökt hålla isär allt. Har konverterat från enskild firma till AB för ett tag sedan så nu är det dubbla kvittoföringar till olika bokförare. Och detta skall jag nödvändigtvis göra kvällen innan. Typisch.

Men, strax klar med det så skall jag ge mig på packningen. Blir hämtad i arla morgonstund i morgon. 05.20. Men den som är uppe tidigt får mycket gjort var det någon som sade (något jag förvisso sällan praktiserar).

Ser fram emot den här vyn:) Ciao!