Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Hänga gardiner

Sitter här vid datorn och äter frukost. Dinkelgröt. Tyvärr ingen höjdare känner jag. Saknar semesterns rostbröd med marmelad. Barnen är på skolan (båda två på samma ställe! Underlättar verkligen vardagen) och jag skall strax åka till EnterCard och hänga upp gardiner.

Bara att sätta i gång med en glad och munter sång. Bör ju jobba av en del i dag och i kväll för i morgon åker jag på kick off med mitt företag:) Dags att dra upp riktlinjer för hösten, vart är jag, vart skall jag? Samt kolla in en massa arkitektur, besöka inredningsaffärer, kanske kolla in Muranoglastillverkning. Resmålet: Venedig. Stannar några dagar så jag kan boosta igång hösten.

Men det är i morgon det, nu: jobba.