Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Före och efter

Hann inte blogga i går, sorry. Dagen gick verkligen i ett. Först inskolning med lilla M:) Sedan roligt möte med Leva & Bo:s chefredaktör. Vi framtidsspånade och jag tycker det var ett mycket givande möte som ni kommer få se frukten av lite längre fram.

Efter det åkte jag till Söder för ett flyttstylingmöte. Och efter det sedan blev det middag på mysig italienare på hörnet på Söder med vännen L.

I dag skall jag till EnterCard och ha möte med trevligaste Bella där:)

Ni vet den där föreningslokalen jag skulle piffa till, den är klar nu och jag kan äntligen bjuda på före och efterbilder.

Före:

Efter: