Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Vilsamt från Ikea

I går kväll gick jag och Mannen ner till vårt lokala värdshus och tog ett par öl. Tu man hand är inte fel ibland alltså. Det hade ju aldrig gått utan svärmor, oumbärlig som hon är. Tack för att du finns Y.

I dag är det fredag och jobbardag. Om en dryg timme skall jag möta upp en av mina kunder på en handelsträdgård, vi skall välja ut växter till hennes terass. Om det hinns med skall vi även kika in på Mio för inhandling av soffkuddar och lite fluff till sagda terass. Det blir ju kul!

I kväll kommer familjen J på middag, kunde ju hoppats på lite sol men jag antar att det blir innesittning. Båring. Halva sommaren har snart gått och man har inte ens märkt det… (jorå glaset är lite halvtomt för tillfället;)

Vilsamt från Ikeas blogg om Livet hemma.