Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Semester!

Det är på redigt! Nu har semestern startat, i alla fall snart. Har en del kvar att göra här mitt i natten innan jag kan släcka ned men det finns hopp om semesterlivet!

I morgon drar vi till spartansk stuga mitt i Blekingska skogarna, utan varken vatten eller el. Vännerna familjen J är ägarna av detta och vi får följa med och fira äkta midsommar med alla attribut. Inklusive regn, fästingar och mygg. Då stugan ligger i en riktig radioskugga så kommer jag logga ut och av från bloggen i några dagar. Men jag kommer tillbaka. Så snart civilisationen tar mark så skall jag avrapportera hur utedass och vedspis har funkat. Och hur skön första duschen när man kommer hem är!

Ha en underbar midsommar alla ni, hur ni än firar den hoppas jag på sol och sång!

Bild här.