Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer
Inredningsbloggen - Heminredning Leva Bo Allt för

Lövbacken från Ikea

Packhysteri här hemma. Vi misslyckades fatalt när vi packade till midsommarresan, tur att våra reskamrater familjen J hade med sig allt och lite till. Därför: hysteri. Men vi får nog i hop det. I morgon, arla, bitti, åker vi till flygplatsen, checkar in och har semester.

Vårt resesällskap är familjen B, vi skall utforska Italien tillsammans:) Jag tar med mig datorn och hoppas kunna återkomma med vackra vyer här på bloggen:)

Man älskar detta fina bord från Ikea! Det är en nyutgåva av soffbordet som började säljas 1956 och då hette Lövet. Nu har det återkommit i sortimentet och heter nu Lövbacken. Jag vill ha ett! Måste väl snabba mig antar jag. Hittar dem inte på nätshoppen i Sverige, finns i Danmark. Så fint! Passar min 50-talsådra perfekt!

Pressbilder från Ikea.